O KONFERENCIJI

NAJVEĆE PANTHEON POSLOVNO DOGAĐANJE OD 2004. GODINE

PANTHEON konferencija je namijenjena edukaciji i druženju više od 80.000 korisnika PANTHEON ERP sistema i članova poslovne zajednice. Od prvih začetaka u Sloveniji 2004. godine, posjetilo ga je više od 12.000 sudionika u  Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Sjevernoj Makedoniji.

PANTHEON konferencija osvjetljuje novosti u zakonodavstvu, poduzetništvu i gospodarstvu te s time povezane novosti u PANTHEON-u. Pored PANTHEON stručnjaka, na konferenciji gostuju priznati stručnjaci, koji potiču inicijative i omogućavaju stvarni napredak u poduzećima koja upotrebljavaju Datalabov ERP sistem, i sve to kroz prezentacije i zanimljive diskusije. Događanje je odlična prilika za različite poslovne susrete i networking.

PANTHEON konferencija je događanje kojem treba prisustvovati svaki PANTHEON korisnik, uspješan menadžer, računovođa, voditelj prodaje ili nabave te svako ko odgovorno obavlja svoj posao i teži napredku na području svojeg rada, gospodarstva i sistema s kojim vodi svoje poslovanje.

2022

MEĐUNARODNA PANTHEON KONFERENCIJA, OPATIJA

Za 25. obljetnicu poslovanja, 29. i 30. septembra 2022. priredili smo međunarodnu PANTHEON konferenciju u Grand Hotelu Adriatic u Opatiji.

Kao što sami naziv konferencije kaže – PANTHEON Hands-on – sudionici su imali priliku pomoću Datalabovih stručnjaka aktivno, praktično i iz prve ruke iskusiti novosti i poboljšanja poslovno-informacionog programa PANTHEON.

U ta dva dana su brojni ugledni gosti i partneri govorili o budućnosti i sigurnosti poslovanja, elektroničkom knjiženju, novostima i daljnjoj digitalizaciji. Sudionicima smo predstavili najnovjie tehnologije koje donose velike izazove i istovremeno nezamislive prilike.

2022

PANTHEON KONFERENCIJA 2022., SARAJEVO

19. maja 2022. smo u Hotelu Hills Sarajevo kroz temu konferencije “Connected and secured digital companies” upoznali sudionike s novom generacijom programa PANTHEON 11 u kojoj je sigurnost podataka na prvom mjestu.

Predstavljene su i dodatne usluge ePoslovanja u PANTHEON-u, kao što su DMS i Workflow, a poseban naglasak bio je na eKnjiženju, koje radi na bazi OCR-a, odnosno optičkog prepoznavanja znakova.

Poslijepodnevni program bio je posvećen PANTHEON radionicama na kojima su stručnjaci Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab BH partnerima prikazali nove funkcionalnosti pojedinih modula ovog ERP-a.

2019

PANTHEON KONFERENCIJA 2019., SARAJEVO

Na PANTHEON konferenciji u junu 2019. godine je više od 200 sudionika, gostiju te partnera izmjenjivalo iskustva o procesu digitalizacije u Bosni Hercegovini, raspravljalo se o strategijama digitalizacije poslovanja te o nužnosti revolucije poslovanja 5.0.

Konferenciju je otvorio okrugli stol s temom digitalizacije u Bosni i Hercegovini, a tijekom poslijepodnevnog programa stručnjaci Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab BH partnerima na PANTHEON su radionicama kroz konkretne primjere iz prakse prikazali nove značajke i funkcionalnosti svih modula ERP-a PANTHEON

2017

MEĐUNARODNA PANTHEON KONFERENCIJA, PORTOROŽ

Konferencija, na kojoj je obilježena 20. obljetnica Datalab-a, održala se 16. i 17. novembara 2017. u Grand hotelu Bernardin u Portorožu.

Glavna namjena konferencije je bila predstaviti učinkovite metode i korake na putu do uspješne digitalne preobrazbe. Pridružilo nam se više od 350 sudionika, koji su savjete za uspješnu digitalnu preobrazbu mogli poslušati na 36 zanimljivih predavanja.

Počasni gost konferencije je bio profesor Joe Peppard, stručnjak za digitalnu transformaciju preduzeća.

Kako i priliči jubileju, događanje smo zaključili glamuroznom hollywoodskom zabavom, na kojoj smo se uz dobru hranu i piće zabavljali dugo u noć uz pratnju glazbene skupine Tabu i glamuroznih Koncert majstora iz Srbije.